Zdravim Petre (a ostatni, kteri k tematu maji co rici)
chystame se jet autem 4 pratele a pes (2 holky,2 kluci a jedna fenka sibirskeho huskyho - vek: 25,27,28,28,7)) na 7 deni vylet na Zakarpadskou Ukrajinu a to v dobe od 8.5.-15.5.2010). Uz nejakou dobu sbiram ruzne informace a snazim se je setridit tak, aby z toho vzniknul nejaky plan. I kdyz vse se samozrejme bude odvijet podle situace. Nejprve Vam chci moc podekovat a pochvalit Vas za Vasi praci, kterou pro ceske "turisty" delate, Vase informace mi prijdou nejlepsi a nejkonkretnejsi ze vsech, ktere lze na ceskem webu nalezt. Presto, nebo prave pro to vas zadam o pomoc:
1.Chtela bych se zeptat, jestli mate zkusenost s ubytovanim v soukromi ci penzionech se psem, jestli je to problem ci nikoli.
2.Mame hrubou predstavu, ze bychom chteli navstivit mesto Uzgorod, popripade Mukacevo, ale hlavne jedeme za prirodou, lidmi, krasou techto hor. Proste nasavat a uzivat si atmosferu tohoto nadherneho a ryziho kousku sveta. Chceme podnikat bezne, ne moc narocne tury. Mam otazku kde, ve kterem miste je podle Vas nejlepsi se ubytovat. Nejprve jsme premysleli o Kolocave, ze ktere vede dost turistickych znaceni, ale zrejme tady bude spoustu turistu z cestovek a tak podobne, takze to zrejme jeste prehodnotime.
3.Jaka mista byste doporucil navstivit (urcite nevynechat), pripadne kdybyste byl tak strasne hodny a navrhl ve zkratce nejake trasy.
4.Na kolik by nas vyslo vyuziti Vasich sluzeb a ubytovani u Vas (pokud mate cas a chut se o nas "starat"), coz se mi zda jako docela dobry napad, protoze myslim ze bychom poznali tento kraj ponekud niterneji.
Budu Vam moc vdecna, kdyz mi odpovite. Kazdopadne preji moc krasny cas a dekuji
Lucie
muj e-mail:
konecnalu@seznam.cz