od Petr » 11 čer 2016, 10:56
Dobrý den,
soukromého dopravce Vám mohu zajistit, bohužel partnerský vztah mám jen s užhorodskými. Kontakty mám i na jiná místa, na okres Rachov, ale nikoliv.
Z Rachova do Luhu jezdi denně 7 autobusů s pravděpodobností příjezdu víc než 95 procent, 1 pod tuto hranici.
U 10 lidí, zvlášť pokud mají velké batohy, může být s veřejnou auto dopravou problém. Na Zakarpatí často totiž nejezdí klasické autobusy, ale spíš, zvlášť do odlehlých vesnic, mikrobusy s omezeným počtem míst.
Na druhou stranu u takové skupiny není problém si výhodně sjednat individuální odvoz. Chce to jen nebát se zeptat a umět trochu smlouvat. Sám bych to, v tomto případě, řešil takto a až na místě.
Užhorod - Rachov: bez problémů, několik autobusů denně, jen pozor na busy jezdící přes Berehovo, Vinohradovo, nebo najmout soukromý mikrobus.
Čop - Rachov: busem přes Užhorod, nebo vlakem do Solotvina, pak busem (nedoporučuju, trvá velmi dlouho, ale zase s 10 lidma to bude bezproblémovější (pokud nebudou autobusy ze Solotvina plné)).
Rachov - Slovensko: jede přímý autobus, nicméně já bych jel busem s přestupem v Užhorodu
Kvasy jsou na stejné trase jako Rachov, některé autobusy (Jasyňa, Černovice, Frankovsk) zajíždějí až do Kvasů, jiné jen do Rachova. Od tama ale není problém se do Luhů dostat, třeba i taxíkem.
Nabízím ubytování v Užhorodu, prohlídky Užhorodu pro jednotlivce i skupiny, doprovody do hor, organizace dovolených. Vše s láskou, péčí a osobním přístupem. Veselé historky z Ukrajiny přidávám jako bonus navíc
Ukázat kódy odkazů na tento text